<span style="color: white;">Kia Tweedehandsprogramma</span>

Kia Used Cars 3 to 6 year warranty

Evenveel gemoedsrust als wanneer u een gloednieuwe auto zou kopen. Wanneer u een tweedehands Kia koopt, zijn we ervan overtuigd dat de ervaring even aangenaam en geruststellend moet zijn als wanneer u een nieuw model zou kopen. Daarom hebben we het label "Kia Used Cars 3 to 6 year warranty" ontworpen: een selectie van gecertificeerde tweedehandswagens dat u totale gemoedrust en een betrouwbaar voertuig biedt.

Gecertifieerde Kia tweedehandswagens

Het label Kia Used Cars 3 to 6 year warranty wordt uitsluitend toegekend aan jonge Kia tweedehandswagens, niet ouder dan 4 jaar en met minder dan 120.000 km op de teller, welke voldoen aan de door Kia vastgestelde kwaliteitseisen. Vóór de verkoop worden alle gecertificeerde Kia's door onze concessiehouders tijdens een diepgaande controle geïnspecteerd op 102 punten. Vooral de veiligheids- en comfortelementen, de mechanische onderdelen en het koetswerk worden onderzocht. Op die manier bent u zeker dat uw voertuig in perfecte staat verkeert en u de garantie biedt dat u de juiste keuze maakt.

Bekijk onze Kia Used Cars

Uw voordelen

  Een selectie van Kia tweedehandswagens jonger dan 4 jaar en met minder dan 120.000 km
  Ontvang informatie binnen de 24 uur na uw aanvraag op het internet
  Geniet van een overdraagbare Kia-garantie van 3 tot 6 jaar
  Krijg toegang tot alle gegevens met betrekking tot het onderhoud en de uitgevoerde controles
  Maak een afspraak met een gespecialiseerde verkoper om het voertuig te testen
  Vraag een optie van 24 uur om uw beslissing te maken
  Kies uw financieringsoplossing
  Geniet van een "tevreden of geld terug"-optie
  Geniet van een gratis controle na 2.000 km of 1 maand

Hoe kunnen wij u helpen?

3 tot 6 jaar garantie

3 tot 6 jaar garantie

De nauwgezette selectie van wagens is cruciaal, omdat de garantie die inbegrepen is in Kia's tweedehandslabel overeenkomt met de resterende looptijd van onze zevenjarige fabrieksgarantie. Een tweedehandsvoertuig dat verkocht wordt onder het label Kia Used cars 3 to 6 year warranty is een voertuig van het merk Kia dat nog gedekt wordt door de fabrieksgarantie voor 6, 5, 4, 3 jaar en minder dan 120.000 km op de teller heeft.

Voor andere Kia tweedehandswagens die niet kunnen worden verkocht onder het label, is dit afhankelijk van de ouderdom van het verkochte voertuig en geniet deze van de garantie tot het einde van de lopende garantieperiode.

Neem contact op met uw officiele Kia verdeler voor meer informatie.

Disclaimer

1) Het toepasselijke garantiebeleid en de garantietermijn onder het label “Kia Used Cars 3 to 6 year warranty” zijn afhankelijk van de ouderdom van het verkochte voertuig en genieten van de garantie van de constructeur tot het einde van de lopende garantieperiode. Deze garantie is toegekend onder voorbehoud van de uitzonderingen en uitsluitingen vermeld in het Kia garantie- en onderhoudsboekje afgeleverd bij het voertuig. Neem contact op met uw officiele “Kia Used Car” verdeler voor meer informatie.

2) De lijst van de 102 controlepunten kunt u verkrijgen via uw officiele Kia Used Car verdeler.

3) De inhoud van deze gratis controle omvat: controle op niveau van motorolie en vloeistoffen, het aanpassen van de bandenspanning, controle en/of vervanging van ruitenwissers, controle en/of vervanging koplampen en verlichting , arbeid inbegrepen.

4) De garantie “tevreden of terugbetaald” is onderworpen aan de naleving van bepaalde voorwaarden en alleen geldig voor wagens onder het label “Kia Used Cars 3 to 6 year warranty”. U kunt deze condities opvragen bij uw officiele Kia Used Car verdeler.